Reclama pe site

Publicarea si adaugarea locurilor de munca, a siteurilor de munca, a portalurilor romanesti sau austriece ce ofera locuri de munca in Austria, a birourilor de traduceri romano-germana, a serviciilor de consultanta si consiliere pentru Romanii din Austria, a Forumurilor de discutii ale Romanilor din Austria, a Grupurilor de pe Facebook ale Romanilor care traiesc sau lucreaza in Austria, a agentiilor de recrutare, intermediere sau plasare forta de munca pentru Austria, a celor mai mari angajatori in Austria, etc., este GRATUITA pe acest site.

Totusi pentru cei care doriti un banner publicitar noi va stam la dispozitie. Preturile noastre pleaca de la 100 euro/an si sunt in mare parte sursa noastra de sustinere pentru intretinerea siteurilor.

Folositi pagina noastra de Contact pentru a va exprima intentia sau interesul pentru un banner pe site sau incarcati un banner in Panoul de Control destinat membrilor siteului.

Deasemenea ma puteti contacta direct pe facebook Aici

Siteul “Munca in Austria” face parte dintr-un proiect online dedicat exclusiv pentru Romanii din strainatate care se bucura de peste :

– 150.000 vizitatori anual sau aproximativ 12.500 vizitatori lunar
– 500.000 vizualizari anual sau aprovimativ 42.000 vizualizari lunar

Acest spatiu publicitar este ideal pentru :

– firmele sau agentiile de recrutare forta de munca in Austria
– firmele de transport persoane sau colete pe ruta Romania-Austria
– cabinetele de avocatura romanesti din Austria
– firmele de consultanta si consiliere pentru Romanii din Austria
– magazinele sau restaurantele romanesti din Austria
– diverse alte firme romanesti din Austria
– sau oricine altcineva doreste sa ofere un serviciu romanilor care isi cauta un loc de munca in Austria sau romanilor care deja se afla la munca in Austria.

In functie de marimea bannerului pe care il doriti, preturile noastre pornesc de la 100 Euro / 365 zile.

O zi faina in continuare !

xx echipa “Munca in Austria